Glutamine by IVKA 500 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Sama Ivka nedá bez glutaminu ani ránu. Užívá jej každé ráno po tréninku. Proč?
L-glutamin je jedna z nejrozšířenějších aminokyselin v našem těle a nejvíce se vyskytuje právě ve svalech. Tělo ho spotřebovává ve stresových situacích, při boji s nemocí a během náročnějšího cvičení.
A co se děje, pokud je ve svalech glutaminu nedostatek?
Glutamin hraje klíčovou roli při metabolismu bílkovin, z aminokyselin ve svalech se spotřebovává jako první. Pokud jej bude mít tělo málo, svaly začnou ubývat.
Při pravidelném doplňování glutaminu bude svalová hmota chráněna a svalové buňky budou naopak růst. Rychlejší bude i jejich regenerace. Glutamin má příznivý vliv i na imunitní systém a trávicí trakt.
Náš Glutamine by Ivka je fermentovaný l-glutamin, získáváme ho přírodní cestou z kukuřice.
Proč fermentovaný l-glutamin? Výsledným produktem fermentace je 100% čistá forma levotočivé l-formy aminokyseliny. Žádné příměsi, žádné zbytky nežádoucích pravotočivých d-forem. Aminokyselina má takto výrazně rychlejší vstřebatelnost a využitelnost. Jo, a je vhodný pro veganky!
Jak glutamin užívat?
Doporučujeme užívat 5 g (jedna plná odměrka) ráno a dalších 5 g po tréninku. Rozmíchej jednu odměrku přípravku ve sklenici vody a vypij. Užívej pravidelně 4‒5 týdnů, poté si dej aspoň měsíc pauzu.
Jde o doplněk stravy vhodný zejména pro sportovce. Nepřekračuj doporučené denní dávkování, výrobek nenahrazuje pestrou stravu a není určený pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladuj v suchu při teplotě do 25 °C, chraň před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
Hmotnost produktu: 500 g
Složení: Fermentovaný l-glutamin.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY
Energetická hodnota | 1666 kJ/398 kcal |
Tuky | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
Bílkoviny | 99 g |
VYROBENO V ČESKÉ REPUBLICE
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vitamíny a minerály |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.