Recept na: Pečená kaše na tvarohový koláč
Složení:
- 90 g ovesné vločky, např. Okamžitě
- 1 malý banán
- 3 lžičky kakaa
- 1/2 lžičky do pečiva
- 1 polévková lžíce arašídového másla
- 250 ml mléka
- 15 g vanilky nebo krémového pudinku
- 2 mírně nashromážděné polévkové lžíce smetanového sýra (např. Almette nebo váš chuť), klasický tvaroh nebo vanilkový skyr
- Volitelné několik malin (čerstvé nebo zmrazené)
Pečená kaše Cheesecaker krok za krokem Recept:
Krok 1
Pečená kaše Cheesecake je jednoduchý a rychlý nápad na sladkou snídani nebo dezert. Můžete to udělat, například večer předtím nebo jíst hned po pečení.
Ps. Pokud plánujete jíst tuto kaši další den na snídani, přidejte asi 50 ml více mléka, protože to v průběhu času zahušťuje.
Grind Oatmeal (90 g) s ručním mixérem. Použil jsem okamžik, ale mohou být také hornaté.
Krok 2
V misce rozdrťte banán vidličkou.
Krok 3
Přidejte kakao (3 ploché lžičky) do drceného banánu, prášek do pečiva (1/2 lžičky), arašídové máslo (1 polévková lžíce), mléko (250 ml), jakož i volný vanilkový nebo smetanový pudink (1 mírně špičatá lžíce).
Krok 4
Také naléváme mleté ovesné vločky. Smíchejte celý s lžičkou, abyste kombinovali ingredience.
Ps. Pokud chcete získat více čokoládové chuti, přidejte do hmoty jemně nasekané mléko nebo tmavou čokoládu (např. 20 g).
Nalijeme hmotu kaše do dvou mírně větších kokvistů (nebo 3 menších) – měla by trvat něco přes 3/4 stojanu na pečení.
Krok 5
Dvě poněkud hromadné polévkové lžíce přírodního sendvičového sýra (např. Almette nebo váš vkus) nebo tradiční tvaroh v kostkách, lehce rozdrtí vidličkou s plochou čajovou lžičkou cukru nebo medu. Pokud chcete, použijte namísto tvarohového sýra Vanilla Skyr.
Uprostřed kokle si nasaďte nashromážděnou lžíci smíšeného sýra a možná lehce smíchejte s párátkem, abyste udělali ozdobný zásah.
Také držíme několik čerstvých nebo zmrazených malin. Místo malin můžete použít borůvky, bobule, jahody nebo jen přeskočit ovoce.
Pečte 25 minut v troubě předehřáté na 165 stupňů (ohřev nahoru dolů, bez horkého vzduchu, střední police).
Také vás povzbuzuji, abyste vyzkoušeli moji klasickou kaši na mléce nebo pečené Rafaello kaše.
Pečená kaše Cheesecaker krok za krokem Recept:
Krok 1
Pečená kaše Cheesecake je jednoduchý a rychlý nápad na sladkou snídani nebo dezert. Můžete to udělat, například večer předtím nebo jíst hned po pečení.
Ps. Pokud plánujete jíst tuto kaši další den na snídani, přidejte asi 50 ml více mléka, protože to v průběhu času zahušťuje.
Grind Oatmeal (90 g) s ručním mixérem. Použil jsem okamžik, ale mohou být také hornaté.
Krok 2
V misce rozdrťte banán vidličkou.
Krok 3
Přidejte kakao (3 ploché lžičky) do drceného banánu, prášek do pečiva (1/2 lžičky), arašídové máslo (1 polévková lžíce), mléko (250 ml), jakož i volný vanilkový nebo smetanový pudink (1 mírně špičatá lžíce).
Krok 4
Také naléváme mleté ovesné vločky. Smíchejte celý s lžičkou, abyste kombinovali ingredience.
Ps. Pokud chcete získat více čokoládové chuti, přidejte do hmoty jemně nasekané mléko nebo tmavou čokoládu (např. 20 g).
Nalijeme hmotu kaše do dvou mírně větších kokvistů (nebo 3 menších) – měla by trvat něco přes 3/4 stojanu na pečení.
Krok 5
Dvě poněkud hromadné polévkové lžíce přírodního sendvičového sýra (např. Almette nebo váš vkus) nebo tradiční tvaroh v kostkách, lehce rozdrtí vidličkou s plochou čajovou lžičkou cukru nebo medu. Pokud chcete, použijte namísto tvarohového sýra Vanilla Skyr.
Uprostřed kokle si nasaďte nashromážděnou lžíci smíšeného sýra a možná lehce smíchejte s párátkem, abyste udělali ozdobný zásah.
Také držíme několik čerstvých nebo zmrazených malin. Místo malin můžete použít borůvky, bobule, jahody nebo jen přeskočit ovoce.
Pečte 25 minut v troubě předehřáté na 165 stupňů (ohřev nahoru dolů, bez horkého vzduchu, střední police).
Také vás povzbuzuji, abyste vyzkoušeli moji klasickou kaši na mléce nebo pečené Rafaello kaše.