V létě, kdy teploty nespadají, a mnozí z nás hledají občerstvení, stojí za to si zapamatovat mléko. Mléčné výrobky nejen poskytují cenné živiny, ale díky mírně kyselé chuti jsou perfektní v horkém počasí, což přináší úlevu a hydrataci. Jedním z těchto nápojů je podmáslí – přirozený, lehký a zdravý. Objevte jeho vlastnosti a podívejte se, jak to nejlépe konzumovat.
Podmáslí je často podceňován – zdá se, že je příliš tlustý a kyselý na to, aby efektivně uhasil žízeň. Ve skutečnosti je jedním z nejlepších nápojů, které mohou chránit naše tělo před dehydratací. Zjistěte, jaké živiny nám poskytuje, a dejte mu šanci letos v létě.
Jednou z největších výhod podmáslí jsou jeho probiotické vlastnosti. Jako produkt fermentace mléka se sám skrývá Cenné bakterie, které pozitivně ovlivňují střevní mikroflóru. Z tohoto důvodu zlepšuje práci trávicího systému, objeví metabolismus a podporuje proces hubnutí.
Je snadno stravitelný a v těle se šíří rychleji než mléko. Lidé, kteří se bojí bolesti břicha v důsledku obsahu laktózy, se nemusí bát - probiotické bakterie neutralizují jeho působení a podporují trávení.
To však není všechno. Jeho složení zahrnuje takové minerály, jako je hořčík, draslík, sodík, fosfor nebo selen, stejně jako komplex vitamínů B a vitamínu A. To umožňuje Může to být užitečné při boji proti nedostatkům v našem těle.
Podmáslí také obsahuje velkou dávku vápníku, což způsobuje Podporuje zdraví kostí. Doporučuje se zejména pro děti a seniory. Díky vitamínu A má pozitivní dopad na váš zrakstejně jako provoz imunitního systému.
V létě stojí za to využít přístup k čerstvému ovoci a přípravu lahodného, osvěžujícího podmáslí na základě podmáslí koktejly. Jahody jsou pro to perfektní. Nejen to, že takový koktejl bude chutnat velmi dobře, navíc budeme dobýt jeho zdravotní vlastnosti.
Najdeme v jahodách Vitaminy vitamínu C, K, A, E, B a kyselina listová. Ovoce navíc obsahují minerály jako draslík, vápník, fosfor, hořčík nebo mangan. Mají pozitivní vliv na kardiovaskulární, imunitní a potravinové systémy. Skrývají také vlákno, které podporuje práci střev a urychluje metabolismus. Nejsou příliš kalorické, takže si to můžete dovolit i při dietě.
Jahody mohou pomoci snížit úroveň špatného cholesteroluZabraňte tak mnoha srdečním a vaskulárním onemocněním. Kromě toho mají anti -zánětlivé, antivirové a antibakteriální účinky. Díky obsahu antioxidantů zpomalují proces stárnutí těla a vitamíny A a E Pomáhají udržovat pokožku, vlasy a nehty v dobrém stavu.
Člověk by na to neměl zapomenout Jahody v 80 procentech se skládají z vody. Díky tomu nám mohou pomoci udržet správnou hydrataci těla a kombinovat s podmáslím vytvoří lahodný nápoj, díky kterému Můžeme se vypořádat s vlivem tepla na naše tělo.
Složení:
- kilometr jahod,
- půl litru přírodního podmáslí,
- 2 polévkové lžíce kokosových vloček,
- Navíc: mincovna listy na dekoraci.
Metoda výkonu:
Jahody důkladně umyjte a odstraňte z nich stopky. Přeneste do vysoké misky mixéru a nalijte podmáslí. Přidejte kokosové vločky a hladce promíchejte. Do koktejlu můžete přidat několik listů máty, abyste jej obohatili osvěžující vůní. Pokud se vám to necítí, vše, co musíte udělat, je uspořádat listy pro dekorace na povrchu nápoje.
Podmáslí je často podceňován - zdá se, že je příliš tlustý a kyselý na to, aby efektivně uhasil žízeň. Ve skutečnosti je jedním z nejlepších nápojů, které mohou chránit naše tělo před dehydratací. Zjistěte, jaké živiny nám poskytuje, a dejte mu šanci letos v létě.
Jednou z největších výhod podmáslí jsou jeho probiotické vlastnosti. Jako produkt fermentace mléka se sám skrývá Cenné bakterie, které pozitivně ovlivňují střevní mikroflóru. Z tohoto důvodu zlepšuje práci trávicího systému, objeví metabolismus a podporuje proces hubnutí.
Je snadno stravitelný a v těle se šíří rychleji než mléko. Lidé, kteří se bojí bolesti břicha v důsledku obsahu laktózy, se nemusí bát - probiotické bakterie neutralizují jeho působení a podporují trávení.
To však není všechno. Jeho složení zahrnuje takové minerály, jako je hořčík, draslík, sodík, fosfor nebo selen, stejně jako komplex vitamínů B a vitamínu A. To umožňuje Může to být užitečné při boji proti nedostatkům v našem těle.
Podmáslí také obsahuje velkou dávku vápníku, což způsobuje Podporuje zdraví kostí. Doporučuje se zejména pro děti a seniory. Díky vitamínu A má pozitivní dopad na váš zrakstejně jako provoz imunitního systému.
V létě stojí za to využít přístup k čerstvému ovoci a přípravu lahodného, osvěžujícího podmáslí na základě podmáslí koktejly. Jahody jsou pro to perfektní. Nejen to, že takový koktejl bude chutnat velmi dobře, navíc budeme dobýt jeho zdravotní vlastnosti.
Najdeme v jahodách Vitaminy vitamínu C, K, A, E, B a kyselina listová. Ovoce navíc obsahují minerály jako draslík, vápník, fosfor, hořčík nebo mangan. Mají pozitivní vliv na kardiovaskulární, imunitní a potravinové systémy. Skrývají také vlákno, které podporuje práci střev a urychluje metabolismus. Nejsou příliš kalorické, takže si to můžete dovolit i při dietě.
Jahody mohou pomoci snížit úroveň špatného cholesteroluZabraňte tak mnoha srdečním a vaskulárním onemocněním. Kromě toho mají anti -zánětlivé, antivirové a antibakteriální účinky. Díky obsahu antioxidantů zpomalují proces stárnutí těla a vitamíny A a E Pomáhají udržovat pokožku, vlasy a nehty v dobrém stavu.
Člověk by na to neměl zapomenout Jahody v 80 procentech se skládají z vody. Díky tomu nám mohou pomoci udržet správnou hydrataci těla a kombinovat s podmáslím vytvoří lahodný nápoj, díky kterému Můžeme se vypořádat s vlivem tepla na naše tělo.
Složení:
- kilometr jahod,
- půl litru přírodního podmáslí,
- 2 polévkové lžíce kokosových vloček,
- Navíc: mincovna listy na dekoraci.
Metoda výkonu:
Jahody důkladně umyjte a odstraňte z nich stopky. Přeneste do vysoké misky mixéru a nalijte podmáslí. Přidejte kokosové vločky a hladce promíchejte. Do koktejlu můžete přidat několik listů máty, abyste jej obohatili osvěžující vůní. Pokud se vám to necítí, vše, co musíte udělat, je uspořádat listy pro dekorace na povrchu nápoje.