Může snadno nahradit brambory, má malé kalorie a hodně vlákna. Nejlepší pro seniory a diabetiku

Může snadno nahradit brambory, má malé kalorie a hodně vlákna. Nejlepší pro seniory a diabetiku

Brambory ve stravě jsou docela kontroverzní téma, na kterém mnoho lidí má svůj vlastní názor. Někteří si myslí, že zpomalují proces hubnutí, jiní to považují za zdravý produkt, bohatý na vitamín C. Bez ohledu na to, na které straně jsme, můžeme počítat s některými způsoby, díky kterým můžeme snadno získat nízký a zdravý doplněk k večeři. Zjistěte, jak vyrobit pyré, který nebude narušit vaši stravu.

Slimmingová strava nastavuje některá omezení před námi, což je někdy těžké řešit. Objevte způsob, jak bude večeře s nízkým obsahem kalorií.

Co jíst místo brambor? Řešením je květák

Brambory Jedná se o univerzální zeleninu, ze které můžeme připravit mnoho jídel. Bohužel, nádobí, které z nich nejsou vždy vytvořeny, jsou nízké. Často vyžadují smažení nebo použití velkého množství tuku, aby z nich učinili lahodnou chuť a vhodnou konzistenci. Dobrým příkladem je bramborová pyré, která používá velké množství másla a smetany. Pro lidi na dietě to může být skutečná kalorická bomba, která zvýší množství kalorií, které berou.

Inzerát

Naštěstí existují i ​​jiné způsoby, jak získat příspěvek na večeři. Mnoho zeleniny může být vhodná výměnaCož bude mít méně kalorií, ale stejně jako mnoho chuti. Ideální pro to květákcož je trochu sladké. Má mírnou vůni, která bude mít zcela novou dimenzi obklopenou vhodnými ingrediencemi.

Květák je nízkokalorická zelenina. Ve 100 g vařených růží Najdeme pouze 23 kcal. Je to asi 50 kcal méně než ve 100 g vařených brambor. Další plus je hodně obsahu vláknokterý urychluje metabolismus a stimuluje funkci střev. Květák je také zdrojem cenných vitamínů a minerálů, díky kterému se můžeme spolehnout na podporu našeho těla. Má nízký glykemický index, takže lidé s diabetem mohou snadno jíst.

Příprava květáku pyré je velmi jednoduchá a omezená na Vaření zeleniny a míchání s příslušnými ingrediencemi. Nebude nám to trvat víc než přípravu tradičního přidání. Má univerzální chuť, kterou lze kombinovat se všemi druhy. Podívejte se, jak je vyrobit.

Viz také: Přidává tři polévkové lžíce této zeleniny na bramborové palačinky. Ačkoli je to velmi zdravé, zřídka jej používáme

Jak vyrobit květák?

Složení:

  • květák,
  • 2 polévkové lžíce krému 12 procent,
  • lžíce másla,
  • 50 g Sera Cheddar,
  • Sůl a pepř podle chuti.

Metoda výkonu:

Kvěrku důkladně promyjte a poté jej rozdělí na menší růže. Vaříme to ve slané vodě nebo napaření. Když je měkký, vložili jsme to do misky. Přidáváme máslo, smetanu a směs, dokud nebude hladká. Poté přidejte sýr a smíchejte lžičkou, dokud se nerozpustí. Nakonec přidejte sůl a pepř podle chuti. Pokud je hmotnost příliš krémová, můžeme přidat další část másla a smetany.


Slimmingová strava nastavuje některá omezení před námi, což je někdy těžké řešit. Objevte způsob, jak bude večeře s nízkým obsahem kalorií.

Co jíst místo brambor? Řešením je květák

Brambory Jedná se o univerzální zeleninu, ze které můžeme připravit mnoho jídel. Bohužel, nádobí, které z nich nejsou vždy vytvořeny, jsou nízké. Často vyžadují smažení nebo použití velkého množství tuku, aby z nich učinili lahodnou chuť a vhodnou konzistenci. Dobrým příkladem je bramborová pyré, která používá velké množství másla a smetany. Pro lidi na dietě to může být skutečná kalorická bomba, která zvýší množství kalorií, které berou.

Inzerát

Naštěstí existují i ​​jiné způsoby, jak získat příspěvek na večeři. Mnoho zeleniny může být vhodná výměnaCož bude mít méně kalorií, ale stejně jako mnoho chuti. Ideální pro to květákcož je trochu sladké. Má mírnou vůni, která bude mít zcela novou dimenzi obklopenou vhodnými ingrediencemi.

Květák je nízkokalorická zelenina. Ve 100 g vařených růží Najdeme pouze 23 kcal. Je to asi 50 kcal méně než ve 100 g vařených brambor. Další plus je hodně obsahu vláknokterý urychluje metabolismus a stimuluje funkci střev. Květák je také zdrojem cenných vitamínů a minerálů, díky kterému se můžeme spolehnout na podporu našeho těla. Má nízký glykemický index, takže lidé s diabetem mohou snadno jíst.

Příprava květáku pyré je velmi jednoduchá a omezená na Vaření zeleniny a míchání s příslušnými ingrediencemi. Nebude nám to trvat víc než přípravu tradičního přidání. Má univerzální chuť, kterou lze kombinovat se všemi druhy. Podívejte se, jak je vyrobit.

Viz také: Přidává tři polévkové lžíce této zeleniny na bramborové palačinky. Ačkoli je to velmi zdravé, zřídka jej používáme

Jak vyrobit květák?

Složení:

  • květák,
  • 2 polévkové lžíce krému 12 procent,
  • lžíce másla,
  • 50 g Sera Cheddar,
  • Sůl a pepř podle chuti.

Metoda výkonu:

Kvěrku důkladně promyjte a poté jej rozdělí na menší růže. Vaříme to ve slané vodě nebo napaření. Když je měkký, vložili jsme to do misky. Přidáváme máslo, smetanu a směs, dokud nebude hladká. Poté přidejte sýr a smíchejte lžičkou, dokud se nerozpustí. Nakonec přidejte sůl a pepř podle chuti. Pokud je hmotnost příliš krémová, můžeme přidat další část másla a smetany.

Přejít nahoru