Stojí za to nalití dvou snadno dostupných koření do ranní kávy. Někdy taková jednoduchá změna ovlivní nejen chuť nápoje, ale také podporuje tělo a poskytne mu efektivnější fungování. Ukazuje se, že káva se skořicí a kakao se zahřeje zevnitř, ale také pomůže nervovému systému nebo oběhu. Podívejte se, jak to jednoduše udělat.
Jeden z nápojů k dosažení nejen na podzim a zimní sezónu je Káva se skořicí a kakao. Skryje nejen lahodnou vůni, ale také cenné nutriční hodnoty. Káva s těmito doplňky by měla pravidelně pít lidi, kteří se starají o linii, a také ty, kteří zůstali příliš mnoho centimetrů v pase po zimě. Bude
Káva se skořicí a kakao vděčí za svou operaci podporující zdraví všem produktům, z nichž je připravena. Káva i obě koření podporují téměř celé tělo ve správném fungování. Nejen se zahřívají zevnitř, ale také ovlivňují mimo jiné pro trávicí, nervové nebo oběhové systémy. Jaké vlastnosti jsou individuální kávové ingredience se skořicí a kakaovou show?
- Kawa - Je to bohatý zdroj snadno stravitelných antioxidantů, které mají anti -zánětlivý účinek (obzvláště silný, když se do nápoje přidá mléko). Polyfenoly pomáhají snižovat oxidační stres a zpožďovat stárnutí těla. Pouhých 5-8 minut po pití kávy začne kofein obsažený v ní absorbovat, stimulovat tělo, aby jednal a stimuloval mozek, aby lépe fungoval. Nápoj má také pozitivní vliv na fungování kardiovaskulárního systému, urychluje spalování tuků a minimalizuje riziko rozvoje diabetu a Parkinsonovy choroby.
- Skořice - Má silný antiseptický, baktericidní a fungicidní účinek. Podporuje trávicí procesy, zklidňuje bolesti žaludku, je plné déle a pomáhá při ztrátě kilogramů a zastavuje touhu po sladkostech. Koření snižuje cholesterol a má prospěšný účinek na fungování oběhového systému. Skořice se dobře zahřívá, a proto také pomáhá řešit první příznaky nachlazení. Podporuje to v boji proti zánětu, s infekcemi kůže a různými typy akné. A co víc, je to efektivní lék na stres - úžasně relaxuje, podporuje paměť a koncentraci.
- Kakao - Vyznačuje se nízkým glykemickým indexem a má malé kalorie. Kromě toho poskytuje pocit sytosti, inhibuje chuť k jídlu a pomáhá při rychlém spalování tuků. Obsahuje antioxidanty, vitamíny (A, E a skupinu B) a minerály (včetně hořčíku, železa a draslíku). Díky antioxidantu má anti -tery a chrání před kardiovaskulárními chorobami. Zlepšuje práci srdce a nervového systému. Snižuje příliš vysoký „špatný“ cholesterol, má antikoagulační účinky a zlepšuje vzhled kůže. Kakao je také zdrojem kofeinu, který přidává energii, ale také zlepšuje paměť a koncentraci. Koření stimuluje produkci endorfinů nebo hormonů štěstí, které jsou zodpovědné za dobře.
Káva můžete připravit se skořicí a kakaem několika způsoby. Níže najdete dva nejjednodušší - pro černou kávu se skořicí a kakaem a pro ohromenou verzi tohoto nápoje. Recept je opravdu jednoduchýTakže ráno nebude mít moc času. Stojí za to pít ránoProtože pak nejúčinněji urychlí metabolismus, přidá energii a podporuje imunitu.
Káva se skořicí a kakao
Složení:
- šálek kávy,
- 1/4 lžičky mleté skořice,
- 1/2 lžičky hořkého kakaa,
- lžička cukru nebo xylitolu,
- Pravděpodobně: pěnové mléko nebo oddané mléko (0,5%).
Metoda výkonu:
Vařte svou oblíbenou černou kávu, nalijte ji do šálku. Nalijte skořice a kakao, důkladně promíchejte, dokud se koření nerozpustí. Pokud dáváte přednost slazené kávě, přidejte trochu cukru nebo xylitolu. Nápoj je připraven.
Můžete si také vyrobit s přidáním pěnového mléka, které mu poskytne větší sametovou a mírnější chuť. Vše, co musíte udělat, je přidat mléko na konci a jemně smíchat celou věc. Pokud nemáte ve své kuchyni pěničky, přidejte na poslední fázi trochu zmenšené mléko a také jemně smíchejte lžičkou.
Jeden z nápojů k dosažení nejen na podzim a zimní sezónu je Káva se skořicí a kakao. Skryje nejen lahodnou vůni, ale také cenné nutriční hodnoty. Káva s těmito doplňky by měla pravidelně pít lidi, kteří se starají o linii, a také ty, kteří zůstali příliš mnoho centimetrů v pase po zimě. Bude
Káva se skořicí a kakao vděčí za svou operaci podporující zdraví všem produktům, z nichž je připravena. Káva i obě koření podporují téměř celé tělo ve správném fungování. Nejen se zahřívají zevnitř, ale také ovlivňují mimo jiné pro trávicí, nervové nebo oběhové systémy. Jaké vlastnosti jsou individuální kávové ingredience se skořicí a kakaovou show?
- Kawa - Je to bohatý zdroj snadno stravitelných antioxidantů, které mají anti -zánětlivý účinek (obzvláště silný, když se do nápoje přidá mléko). Polyfenoly pomáhají snižovat oxidační stres a zpožďovat stárnutí těla. Pouhých 5-8 minut po pití kávy začne kofein obsažený v ní absorbovat, stimulovat tělo, aby jednal a stimuloval mozek, aby lépe fungoval. Nápoj má také pozitivní vliv na fungování kardiovaskulárního systému, urychluje spalování tuků a minimalizuje riziko rozvoje diabetu a Parkinsonovy choroby.
- Skořice - Má silný antiseptický, baktericidní a fungicidní účinek. Podporuje trávicí procesy, zklidňuje bolesti žaludku, je plné déle a pomáhá při ztrátě kilogramů a zastavuje touhu po sladkostech. Koření snižuje cholesterol a má prospěšný účinek na fungování oběhového systému. Skořice se dobře zahřívá, a proto také pomáhá řešit první příznaky nachlazení. Podporuje to v boji proti zánětu, s infekcemi kůže a různými typy akné. A co víc, je to efektivní lék na stres - úžasně relaxuje, podporuje paměť a koncentraci.
- Kakao - Vyznačuje se nízkým glykemickým indexem a má malé kalorie. Kromě toho poskytuje pocit sytosti, inhibuje chuť k jídlu a pomáhá při rychlém spalování tuků. Obsahuje antioxidanty, vitamíny (A, E a skupinu B) a minerály (včetně hořčíku, železa a draslíku). Díky antioxidantu má anti -tery a chrání před kardiovaskulárními chorobami. Zlepšuje práci srdce a nervového systému. Snižuje příliš vysoký „špatný“ cholesterol, má antikoagulační účinky a zlepšuje vzhled kůže. Kakao je také zdrojem kofeinu, který přidává energii, ale také zlepšuje paměť a koncentraci. Koření stimuluje produkci endorfinů nebo hormonů štěstí, které jsou zodpovědné za dobře.
Káva můžete připravit se skořicí a kakaem několika způsoby. Níže najdete dva nejjednodušší - pro černou kávu se skořicí a kakaem a pro ohromenou verzi tohoto nápoje. Recept je opravdu jednoduchýTakže ráno nebude mít moc času. Stojí za to pít ránoProtože pak nejúčinněji urychlí metabolismus, přidá energii a podporuje imunitu.
Káva se skořicí a kakao
Složení:
- šálek kávy,
- 1/4 lžičky mleté skořice,
- 1/2 lžičky hořkého kakaa,
- lžička cukru nebo xylitolu,
- Pravděpodobně: pěnové mléko nebo oddané mléko (0,5%).
Metoda výkonu:
Vařte svou oblíbenou černou kávu, nalijte ji do šálku. Nalijte skořice a kakao, důkladně promíchejte, dokud se koření nerozpustí. Pokud dáváte přednost slazené kávě, přidejte trochu cukru nebo xylitolu. Nápoj je připraven.
Můžete si také vyrobit s přidáním pěnového mléka, které mu poskytne větší sametovou a mírnější chuť. Vše, co musíte udělat, je přidat mléko na konci a jemně smíchat celou věc. Pokud nemáte ve své kuchyni pěničky, přidejte na poslední fázi trochu zmenšené mléko a také jemně smíchejte lžičkou.