Jíst místo kaše. Čistí střeva a konečně začnete zhubnout

Jíst místo kaše. Čistí střeva a konečně začnete zhubnout

Zapomeňte na kaši – v této sezoně dosáhne proso. Takové jídlo dokonale čistí střeva, podporuje proces trávení a reguluje chuť k jídlu. Je to bezlepkový a snadno stravitelný, plný vlastností, dokonale ideální pro začátek dne. Zkontrolujte, proč byste to měli jíst pravidelně.

Proso Je to více než lahodná snídaně – takové jídlo je také skutečnou podporou střev a metabolismu. Seznam jeho výhod je dlouhý, což uvidíte při čtení tohoto článku.

Jezte proso na snídani

Jezte proso na snídani – Dokonce i namísto vaší oblíbené kaše. Proč? Existuje opravdu mnoho důvodů.

Proso se získává z proso. Je to skutečná pokladna složitých uhlohydrátů, bílkovin a cenných minerálů, jako je železo, zinek, hořčík, měď nebo oxid křemičitý. Díky tomu dokonale podporuje stav kůže, vlasů a nehtů. Její alkalizační vlastnosti jsou také důležité – pomáhá při udržování rovnováhy kyseliny -basase v těle.

Inzerce

Pravidelná spotřeba proso také podporuje imunitní systém a poskytuje energii po dlouhou dobu. Zvláště se doporučuje pro lidi, kteří bojují s nedostatkem železa.

Proso je skvělé jídlo, zvláště když chceme snížit váhuprimárně kvůli přítomnosti komplexních uhlohydrátů a nasycených tuků.

Je proso lepší než kaše?

Mnoho lidí se diví Je proso lepší než kaše? Obě tyto možnosti mají jistě mnoho výhod, ale musíte přiznat, že hodně mluví ve prospěch proso.

Především Je to bez lepek a spálí žaludek mnohem méněDíky tomu je ideální zejména pro lidi s citlivým trávicím systémem. Lze bezpečně uvést, že dokonce zmírňuje zánět a je doporučen v případě střevních problémů a se oslabením žaludku.

Přirozená, lehce ořechová sladká chuť proso znamená, že nemusí nutně vyžadovat další sladění, takže může být zdravější než ovesná vločka se základnou pro vytváření zdravého jídla.

Jak připravit proso?

Jak připravit proso? Potřebujete polovinu sklenice proso, ztenčí ji v horké pánvi a poté opláchněte pod studenou tekoucí vodou.

Poté nalijte kaši do hrnce. Přidejte 2 šálky mléka (např. Zeleniny) a vařte na mírném ohni asi 25-30 minut. Míchejte každých několik minut tak, aby se kaše nedržela na dno misky.

Když je kaše vařena, smíchejte ji, dokud nedostanete pudinskou hmotu, můžete v této fázi také přidat půl banánu a lžičku medu. Vložte smíšenou kaši do mísy, ozdobte své oblíbené doplňky - sezónní ovoce, ořechy nebo kokosové vločky.


Proso Je to více než lahodná snídaně - takové jídlo je také skutečnou podporou střev a metabolismu. Seznam jeho výhod je dlouhý, což uvidíte při čtení tohoto článku.

Jezte proso na snídani

Jezte proso na snídani - Dokonce i namísto vaší oblíbené kaše. Proč? Existuje opravdu mnoho důvodů.

Proso se získává z proso. Je to skutečná pokladna složitých uhlohydrátů, bílkovin a cenných minerálů, jako je železo, zinek, hořčík, měď nebo oxid křemičitý. Díky tomu dokonale podporuje stav kůže, vlasů a nehtů. Její alkalizační vlastnosti jsou také důležité - pomáhá při udržování rovnováhy kyseliny -basase v těle.

Inzerce

Pravidelná spotřeba proso také podporuje imunitní systém a poskytuje energii po dlouhou dobu. Zvláště se doporučuje pro lidi, kteří bojují s nedostatkem železa.

Proso je skvělé jídlo, zvláště když chceme snížit váhuprimárně kvůli přítomnosti komplexních uhlohydrátů a nasycených tuků.

Je proso lepší než kaše?

Mnoho lidí se diví Je proso lepší než kaše? Obě tyto možnosti mají jistě mnoho výhod, ale musíte přiznat, že hodně mluví ve prospěch proso.

Především Je to bez lepek a spálí žaludek mnohem méněDíky tomu je ideální zejména pro lidi s citlivým trávicím systémem. Lze bezpečně uvést, že dokonce zmírňuje zánět a je doporučen v případě střevních problémů a se oslabením žaludku.

Přirozená, lehce ořechová sladká chuť proso znamená, že nemusí nutně vyžadovat další sladění, takže může být zdravější než ovesná vločka se základnou pro vytváření zdravého jídla.

Jak připravit proso?

Jak připravit proso? Potřebujete polovinu sklenice proso, ztenčí ji v horké pánvi a poté opláchněte pod studenou tekoucí vodou.

Poté nalijte kaši do hrnce. Přidejte 2 šálky mléka (např. Zeleniny) a vařte na mírném ohni asi 25-30 minut. Míchejte každých několik minut tak, aby se kaše nedržela na dno misky.

Když je kaše vařena, smíchejte ji, dokud nedostanete pudinskou hmotu, můžete v této fázi také přidat půl banánu a lžičku medu. Vložte smíšenou kaši do mísy, ozdobte své oblíbené doplňky - sezónní ovoce, ořechy nebo kokosové vločky.

Přejít nahoru