Recept na: kuřecí prsa z fritézy
Složení:
- 450 g filet z kuřecího prsu
- 1/3 ploché lžíce kuřecího koření
- 1/4 čajové lžičky bylinců
- 1 velký hřebíček česneku
- 2 polévkové lžíce oleje nebo oleje
- 1 plochá čajová lžička čerstvých bylin, např. Tymián, Lovage, Basil
Kuřecí prsa z receptu na fritéza bez fritézy:
Krok 1
Kuřecí prsa z fritézy bez fakturu je velmi jednoduchá a rychlá jídla. Zásadní je dříve marinování masa – díky tomu bude plná chuti a vůně.
V tomto receptu jsem použil dvě kuřecí prsa s celkovou hmotností asi 450 g. Každý jsem rozdělil na dvou tenkých „kotlech“. Přeneste do malého, pevně uzavřeného kontejneru.
V malé misce smíchejte kuře nebo gyros (1/3 ploché lžíce), bylinky (1/4 ploché lžičky), česnek stisknuté Praha (1 velký hřebíček), stejně jako olej nebo olivový olej (2 polévkové lžíce). Kromě toho stojí za to přidat nasekané čerstvé byliny, jako je tymián, Lovage, Basil nebo Coriander.
Smícháme a třeseme s touto kuřecí marinádou. Zavřeme krabici a vložíme do lednice minimálně hodinu (můžete celou noc).
Krok 2
Začneme smažit maso.
Zahrnujeme ne -fat -bez fritézy do režimu připravenosti. Na ovládacím panelu umístěném v horní části zařízení jsme nastavili dobu a teplotu a také stiskli konkrétní ikonu v nabídce – zde byste měli označit, co připravíme (drůbež, ryby, mořské plody, steaky, klobásy, zeleninu, brambory, pizzu atd.).
Pokud existuje potřeba, doplníme vodu v nádrži umístěné v horní části, zadní část fritézy (objeví se ikona doplňování vody).
Krok 3
Podle pokynů – pro kuře je výchozí doba 22 minut a teplota 200 stupňů C. V mém případě však stačilo 18 minut při této teplotě.
Za polovinu času jsem vytáhl koš smažení, abych otočil kousky masa.
Krok 4
Po vaření odstraňte smažení a umístěte na místo odolné vůči vysokým teplotám – např. Indukční varná hodnota.
Vytáhneme maso a sloužíme s vašimi oblíbenými přísadami. V mém případě se jedná o sladké bramborové pyré a hranolky (které lze také bezpečně připravit v lednici bez obsahu).
Vyjádřete recept na sladké bramborové pyré – kůra, nakrájejte na malé kousky velkých sladkých brambor. Pečte v netrázném mrázu nebo troubě (25 minut při 180 stupních, zahřívání nahoru dolů), přidejte kus čerstvého zázvorového strouhanky (asi 3 cm), plochou polévkovou lžíci másla, 3 polévkové lžíce krémového krému nebo běžný 18% krém a smíchejte vše. Ochutnejte solí a pepřem.
Kuřecí prsa z bez -fat -bez fritézy se také hodí k rýži, kaši a salátu ze salátu, mrkví atd.
Dobrou chuť!
Kuřecí prsa z receptu na fritéza bez fritézy:
Krok 1
Kuřecí prsa z fritézy bez fakturu je velmi jednoduchá a rychlá jídla. Zásadní je dříve marinování masa – díky tomu bude plná chuti a vůně.
V tomto receptu jsem použil dvě kuřecí prsa s celkovou hmotností asi 450 g. Každý jsem rozdělil na dvou tenkých „kotlech“. Přeneste do malého, pevně uzavřeného kontejneru.
V malé misce smíchejte kuře nebo gyros (1/3 ploché lžíce), bylinky (1/4 ploché lžičky), česnek stisknuté Praha (1 velký hřebíček), stejně jako olej nebo olivový olej (2 polévkové lžíce). Kromě toho stojí za to přidat nasekané čerstvé byliny, jako je tymián, Lovage, Basil nebo Coriander.
Smícháme a třeseme s touto kuřecí marinádou. Zavřeme krabici a vložíme do lednice minimálně hodinu (můžete celou noc).
Krok 2
Začneme smažit maso.
Zahrnujeme ne -fat -bez fritézy do režimu připravenosti. Na ovládacím panelu umístěném v horní části zařízení jsme nastavili dobu a teplotu a také stiskli konkrétní ikonu v nabídce – zde byste měli označit, co připravíme (drůbež, ryby, mořské plody, steaky, klobásy, zeleninu, brambory, pizzu atd.).
Pokud existuje potřeba, doplníme vodu v nádrži umístěné v horní části, zadní část fritézy (objeví se ikona doplňování vody).
Krok 3
Podle pokynů – pro kuře je výchozí doba 22 minut a teplota 200 stupňů C. V mém případě však stačilo 18 minut při této teplotě.
Za polovinu času jsem vytáhl koš smažení, abych otočil kousky masa.
Krok 4
Po vaření odstraňte smažení a umístěte na místo odolné vůči vysokým teplotám – např. Indukční varná hodnota.
Vytáhneme maso a sloužíme s vašimi oblíbenými přísadami. V mém případě se jedná o sladké bramborové pyré a hranolky (které lze také bezpečně připravit v lednici bez obsahu).
Vyjádřete recept na sladké bramborové pyré – kůra, nakrájejte na malé kousky velkých sladkých brambor. Pečte v netrázném mrázu nebo troubě (25 minut při 180 stupních, zahřívání nahoru dolů), přidejte kus čerstvého zázvorového strouhanky (asi 3 cm), plochou polévkovou lžíci másla, 3 polévkové lžíce krémového krému nebo běžný 18% krém a smíchejte vše. Ochutnejte solí a pepřem.
Kuřecí prsa z bez -fat -bez fritézy se také hodí k rýži, kaši a salátu ze salátu, mrkví atd.
Dobrou chuť!